Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Helvetin valtatie

 

Jeesus puhuu opetuksissaan helvetin vaarasta useammin kuin taivaasta. Kysymys on tietenkin siitä, että helvettiin on paljon yksinkertaisempaa joutua kuin päästä taivaaseen, toisin sanoen elämään Jumalan yhteydessä.

Taivastien eteen on tehtävä oma päätös, mutta helvettiin joutuu automaattisesti, jos ei tee mitään valintoja elämänsä aikana.

Jos nyt koet, että tuli sanottua kovasti, niin tutki ja tule vakuuttuneeksi, ettei taivaaseen, eli Jumalan yhteyteen voi mennä ottamatta kantaa Jumalan toiseen persoonaan, Jeesukseen!

 

Jeesus opettaa:

Markuksen evankeliumi 9:42-50;

 

(Rinnakkaispaikat: Matt. 18:6-9; Luuk. 17:1,2) 
Raamattu Kansalle käännös:
 

42. Varoitus viettelyksistä 

 
"Kuka ikinä viettelee yhdenkin näistä pienistä, jotka uskovat minuun, hänelle olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen. 
43. Jos kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Sinulle on parempi, että käsipuolena menet sisälle elämään, kuin että molemmat kädet tallella joudut helvettiin, sammumattomaan tuleen, 
44. [missä heidän matonsa ei kuole eikä tuli sammu].(10)
45. Jos jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Sinulle on parempi, että jalkapuolena menet sisälle elämään, kuin että sinut molemmat jalat tallella heitetään helvettiin, sammumattomaan tuleen, 
46. [missä heidän matonsa ei kuole eikä tuli sammu]. 
47. Jos silmäsi viettelee sinua, heitä se pois. Sinulle on parempi, että silmäpuolena menet sisälle Jumalan valtakuntaan, kuin että sinut molemmat silmät tallella heitetään helvettiin, 
48. missä heidän matonsa ei kuole eikä tuli sammu. 
49. Jokainen ihminen suolataan tulella.(11)
50. Suola on hyvä. Mutta jos suola käy suolattomaksi, millä te sen maustatte? Olkoon teissä suola itsessänne, ja eläkää rauhassa keskenänne."  

 

Jeesus jatkaa:

Luukkaan evankeliumi 12:4-12;

 

(Rinnakkaispaikat: Matt. 10:28-31)
Raamattu Kansalle käännös:
 

4. Ketä tulee pelätä?

 
"Minä sanon teille, ystävilleni: älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta eivät sen jälkeen voi tehdä mitään enempää. 
5. Minä osoitan teille, ketä teidän tulee pelätä: pelätkää häntä, jolla on valta tappaa ja sen jälkeen syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille: häntä pelätkää. 
6. Eikö viittä varpusta myydä kahdella kuparilantilla? Silti Jumala ei ole unohtanut yhtäkään niistä. 
7. Jopa kaikki teidän päänne hiuksetkin on laskettu. Älkää siis pelätkö, te olette arvokkaampia kuin paljot varpuset."  

8. Pyhän Hengen pilkka 

(Matt. 10:32,33, 12:32, 10:19,20) 

"Minä sanon teille: Jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, myös Ihmisen Poika on tunnustava Jumalan enkelien edessä. 

9. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, se tullaan kieltämään Jumalan enkelien edessä. 
10. Ja jokaiselle, joka sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, annetaan anteeksi, mutta sille, joka pilkkaa Pyhää Henkeä, ei anteeksi anneta. 
11. Kun teitä viedään synagogiin ja viranomaisten ja esivallan eteen, älkää olko huolissanne siitä, miten tai millä puolustautuisitte tai mitä sanoisitte. 
12. Pyhä Henki opettaa teille sillä hetkellä, mitä teidän on sanottava."  

 

 

Tunnustaudutko Jeesuksen omaksi sydämessäsi ja voitko sen tunnustaa myös toisten seurassa?

 

Ole rohkealla mielellä -julistus

 

Sivun alkuun

Meripeto oksentaa Joonan
©2020 sanoma - suntuubi.com